DAMKÖR - Dél-Alföldi Meleg Baráti KörBELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

CSAJKOVSZKIJ KLUB

Kedves Barátunk!

Örömmel tájékoztatunk, hogy nyáron is folytatódik a DAMKÖR programja, a Csajkovszkij Klub: SZEGEDEN, illetve BUDAPESTEN is az V. kerület Sas u. 6. szám alatt.

Célunk, hogy kulturált formában kikapcsolódási, szórakozási, ismerkedési lehetõséget biztosítsunk elsõsorban a 30 éven felüli melegeknek, leszbikusoknak, biszexuálisoknak és transznemûeknek. De szeretettel várjuk az érdeklõdõ 30 év aluliakat és a heteroszexuális szimpatizánsokat is.

Amit kínálunk: beszélgetések, vitaestek, filmvetítések, zenehallgatás, alkalmanként vendégek és amire igény lesz - egyelõre havonta egy-egy alkalommal két városban is. Folytatás májusban.

Szeretettel várjuk az érdeklõdõket, bõvebb felvilágosítás a DAMKÖR elérhetõségein keresztül kérhetõ.
Telefon: (20) 970-4662 - naponta 21 és 23 óra között.
E-mail: damkor@vipmail.hu, internet: www.damkor.shp.hu.

Szeretettel várunk, köszönjük, hogy ajánlod másoknak!

a DAMKÖR


********************************************************************

A Csajkovszkij Klub emlékkönyvébõl:

Budapest - Elsõ este - 2003. március 21. Péntek 19.00-22.30

Nagyon jól éreztem magam.

Oké! Jönni fogok máskor is!

Kellemes "csalódás" a Labriszhoz képest!!

Én is jövök! :

Nekem elsõ alkalom volt ilyen beszélgetésen részt venni. S nem tudok még értéket venni. Sziasztok

Nem tetszett, hogy zöld pulóver volt rajtad. Örültem, hogy lányok is jöttek.
(Ez az én javaslatom volt, hogy akármit meg szabad írni, akár azt is, hogy nem tetszett, ha zöld pulóver volt rajtam. Hát beírták a Naplóba: - Tibor megjegyzése)

Szerintem sokszor sok(k) volt a János. Különben igen jól éreztem magam.

Kedves Tibor! Mindent bele, kitartás! :


Végre megvalósult egy régóta dédelgetett álmunk, egy klub a 30-on felüli melegeknek és leszbikusoknak. (Azért nem kell véresen komolyan venni a "korhatárt" :) Csajkovszkij.
Ezt a nevet választottuk, hogy jelezzük, komoly és egyben vidám hangulatot szeretnénk teremteni, beszélgetni, vitatkozni, filmet nézni, ismerkedni, játszani - és még amire a résztvevõknek igénye van.
A kötetlen beszélgetést, ismerkedést nagyon élveztem, érdekes embereket hallgathattam meg. Különösen örülök annak, hogy M. és A. is itt volt, így összesen négy lány képviselte a leszbikusokat. (Engem ugye a Kedvesem kísért el : ) Jó, hogy nem különülünk el, hiszen egy hajóban evezünk.
Felmerült, hogy tényleg választóvonalnak tekinthetõ-e a 30. életév. Valaki szerint igen, mások szerint nem. Fiatalon az ember élvezi az életet, és 30 körül már szeretne megállapodni, természetesen vannak olyanok, akik fiatalon is hosszabb kapcsolatra törekszenek. Az egyik résztvevõnk elmesélte életét, 40 évig élt együtt barátjával. Fantasztikus, irigylésre méltó.
Elég sok pedagógus volt a Csajkovszkij Klubban, így megemlítettük a homoszexuálisokkal kapcsolatos egyik téves feltevést, a pedofíliát is.
Összességében nagyon jól éreztem magam, és rettenetesen örülök, hogy már az elsõ alkalommal ennyien voltunk. Ígérem, a következõ összejövetelen már aktívabb leszek. Szeretettel várunk mindenkit április 18-án is! Zita


Szeged - elsõ este - 2003. március 29. 19.00 - 22.00

Ígéretes volt a kezdet, örülök, hogy szép számmal voltak érdeklõdõk, és képviselve volt a megcélzott korosztály is. Új játékot is tanulhattam.

Örülök, hogy Szegeden megalakult a Csajkovszkij Klub. Így lehetõségem volt más melegekkel megismerkedni. (…) Szeretem. Tiszta szívembõl. (…)

A beszámoló szerint jól sikerült a budapesti Csajkovszkij Klub. Örülök neki, hogy Szegeden is van foglalkozás az idõsebb korosztálynak is. A mai estén a foglalkozás után végre ismét játszhattunk a SOLO kártyával. Hangulatos Csajkovszkij zenemûvet hallhattunk zenés aláfestés címén.


Kellemesen telt ez az este is, az elsõ szegedi Csajkovszkij Klub. Élménybeszámolót tartottunk a pesti Klubról, majd beszélgettünk, és zenét hallgattunk.
Z. egy sms verset olvasott fel, ami bár szerelmes vers volt, mégis szomorú hangulatot árasztott. Beszélgettünk a szerelemrõl, a kapcsolatokról, a boldogságról. Az est során a meleg bárok világát is felidéztük, amelyek a meleg szubkultúra sajátos szigetei. Továbbá arról is beszélgettünk, hogy mennyire fontos, hogy az ember találjon egy olyan közösséget - ez lehet bármilyen jellegü -, ahol jól érzi magát, barátokra talál, és elmondhatja, mi is nyomja a szívét. Valamint egy érdekes kérdés is felmerült: Ha választanunk kellene egy csinos heteroszexuális vagy egy kevésbé szimpatikus velünk azonos nemû személy között, kit is választanánk? Érdekes válaszok születtek, bár szerintem ez alapján nem lehet megállapítani, hogy ki "mennyire" meleg, már ha létezik ezen belül ilyen fokozat.
A. hozott kártyát is, és egy új játékot tanulhattam meg, a SOLO-t. Fergeteges volt a kártyázás, nagyon élveztem.
A klub után beültünk tözshelyünkre, a Bociba, és palacsintáztunk.
Kíváncsian várom a következõ Csajkovszkij Klubot. Zita


Szeretettel fogadjuk az Ön adójának 1%-át is. Adószámunk: 1 8 4 6 4 2 8 3 - 1 - 0 6

Honlapkészítés